суботу, 30 квітня 2016 р.

                                          РОЗДІЛИ ТВОРІВ 
       1."Гайдамаки": "Інтродукція", "Галайда", "Конфедерати", "Титар", "Свято в Чигирині", "Треті півні", "Червоний бенкет", "Гупалівщина", "Бенкет у Лисянці", "Лебедин", "Гонта в Умані", "Епілог".

2."Хіба ревуть воли, як ясла повні?": (Перша частина): "Польова царівна", "Двужон", "Дитячі літа", "Жив-жив!", "Тайна-невтайна", " Дознався", "Хазяїн". (Друга частина): "Січовик", "Піски в неволі", "Пани Польські", "Махамед", "У москалях", "Максим – старшим". (Частина третя): "Нема землі", "З легкої руки", "Товариство", " Сповідь і покута", " Перший ступінь", "Слизька дорога", "На волі", "Сон у руку", "Наука не йде до бука". (Частина четверта): "Невзначай свої", "Розбишацька дочка", "На своїм добрі", "Новий вік", "Старе – та поновлене", "Лихо не мовчить", "Так оце та правда!".

3."Маруся Чурай": "Якби знайшлась неопалима книга", "Полтавський полк виходить на зорі", "Сповідь", "Гінець до гетьмана", "Страта", "Проща", "Дідова балка", "Облога Полтави", "Весна, і смерть, і світле воскресіння".

4."Тигролови": (Частина перша): "Дракон", "Світ на колесах", "Навзаводи зі смертю", "Родина тигроловів", "П’ятнування", "В пралісах Сіхоте-Аліню". (Частина друга): "Memento mori", "Осінь у тайзі", "Зима", "Рейд на Хабаровськ", "На кішку", "Навзаводи зі щастям".

Немає коментарів:

Дописати коментар