четвер, 28 березня 2019 р.

          Дорога.... Дорога...  Дорога...  Швидко щезають за вікном села, міста... Знову повернулася зима... Сніжить... Замітає... А в мене на серці  весна! Яскрава, ніжна, сонячна, синіє тендітними пролісками, тріпотить крилами лебедів... Що це?  Це ще одна цікава подорож! Це ще одна довгоочікувана зустріч з друзями, однодумцями, тими, хто навіть під час зимних сюрпризів їде, іде, мандрує на (не)конференцію EdCamp Cherkasy.
     Цікаві зустрічі, нові знайомства, і спілкування... спілкування.. спілкування... Нові ідеї, відкриття (уперше тримала в руках 3D-ручку), зустріч із фейсбучними знайомими, які тепер стали друзями в реальності))) Дякую Вам, що ви є в моєму житті)))
         Теплий прийом, домашній затишок і неймовірна екскурсія по місту від моїх ДРУЗІВ - це назавжди в моєму серці. 
          Сучасні цікаві сесії спікерів з усіх куточків України, як хотілось бути всюди й одночасно! Списаний блокнот новими ідеями...
        Моя сесія... усміхнені обличчя моїх колег... спілкування... емоції, які дарують натхнення, мотивують і спонукають іти далі... 
      Неймовірна організація(не)конференції EdCamp Cherkasy.
Щиро дякую організаторам Інні Бушиній та Олександру Бикову і всій команді за шалену працю, довіру й запрошення))) Ставлю власний підпис під фразою, яка була надрукована на футболках у всієї команди: EdCamp - це моє все))))
         Я точно знаю: Черкаси - місто моїх друзів)














        

Немає коментарів:

Дописати коментар