неділю, 9 вересня 2018 р.

       Історії-хвилинки)))
Першу роботу отримала від Ліди Кривцової, упевнена, що невдовзі триматиму в руках ілюстровані нею книги українських письменників. Дівчинка талановита та креативна. Історія її про те, що варто вірити в диво... Ілюстрації до історії створені самою авторкою))) Насолоджуюсь)))
Мрії здійснюються…
Олівець та запальничка
Ця історія трапилась у простому, нічим не примітному будинку ... Мешкав там хлопчик Максим , який мріяв про космос, та його сестра Софія, яка хотіла в майбутньому стати дизайнером одягу.
Був звичайний день… Батьки пішли на роботу, залишили дітей самих удома, а щоб ті не сумували, подарували коробку олівців…Софія одразу ж схопила подарунок та почала малювати гарні кольорові сукні для свого майбутнього бутику, а Максим сидів підперши рукою голову та мріяв про космос. Його сестра завжди знала, як сильно він хотів стати космонавтом, та як сильно він любить ракети…і вирішила зробити для нього сюрприз.
Софія взяла до рук олівець та запальничку, що лежала на столі, приєднала їх один до одного за допомогою клею, трішки додала фантазії,  і вийшла справжнісінька ракета, але вона була така крихітна ... У Максима засяяли очі, це було справжнє диво! І раптом усе навколо  заблищало та заіскрилося, і вже за кілька секунд перед Максимом та Софією стояла справжня величезна ракета, на якій вони прагнули мерщій покататися…
Диво! Чи не так? Це, звичайно, дитяча фантазія… Але.. Ось так за допомогою двох маленьких та не сумісних між собою речей здійснилася велика мрія маленького хлопчика… Мрійте!
 Кривцова Лідія 

                                                            


Немає коментарів:

Дописати коментар