неділю, 23 вересня 2018 р.

Пост радості й натхнення!
       З чим у вас асоціюється слово "вересень"? Мабуть, з початком нового навчального року, якщо ви учитель чи учень, чи з нарешті викопаною картоплею, якщо ви обожнюєте працювати на землі, а хтось, можливо, намагається ще утримати тепло у своїх руках десь на березі моря й асоціює його  з  бабиним літом. Так, це все осінь. А з чим же в мене асоціюється це слово? Зі школою! Дивно, чи не так (я ж учитель)? З моєю дорогою гімназією, моїми учнями, їх батьками, колегами,  новими ідеями, цікавими уроками, а ще.... Міжрегіональною осінньою школою "Методичний вернісаж" від проекту "Філологічний Олімп".
      Школа радості й натхнення, кративних думок, швидких рішень, обміну найкращими родзинками педагогічної творчості, інформаційно-класними меседжами, місце, де я знайшла нових друзів, однодумців, де здійснила найцікавіші екскурсії та подорожі, де списала цілий блокнот новими ідеями, де народились в уяві нові проекти, що скоро реалізую, де щодня мала можливість спілкуватись, радіти, надихатись і мотивуватись. 
           Дякую усім: тим, хто запросив до школи усіх учасників і створив саму ідею таких зустрічей (натхненникам школи Наталії Володимирівні та Марії!!!!), тим, хто  створив для учасників школи неймовірні умови й гостинно нас приймав (Лілія Іванівна, Ви і Ваші дівчата-красуні-учителі неймовірні господині, розумнички, я у захваті від  Вашої уваги, творчості, гостинності!!!!!), тим, хто привіз свої ідеї, поділився родзинками, ще раз довів, що українські вчителі  творчі, мотивовані, талановиті (учасники школи - ви найкращі!!!!). Усім дякую й чекаю на нові зустрічі!!! Усім радості, натхнення, добра!!!!
           А ще я закохалась у гори, Вижницю, Чернівці, неймовірно чарівний Черемош і гостинність жителів Буковини)))















Немає коментарів:

Дописати коментар