четвер, 19 березня 2020 р.

   Шановні десятикласники 
та одинадцятикласники! 

    *** У розділі "Дистанційне навчання 10-11 клас" щодня виставляється важлива й корисна інформація з питань якісної підготовки до уроків української мови та літератури, а також з підготовки до ЗНО,  зазначаються корисні ресурси. Усі покликання активовані, що полегшує швидкий доступ до них та для їх опрацювання. 

*** У розділах "Дистанційна робота 10. клас" (для 10-А,10-В, 10-Г) та "Дистанційна робота. 11 клас" (для 11-В) виставлено кейси із завданнями з української мови та літератури, а також перелік ресурсів, корисних для підготовки до ЗНО. Усі покликання активовані. Інформація оновлюється щодня.

*** Звертаю увагу й на участь у марафоні "ЗНО: хвилюватися не можна, готуватися", що триває у групах класів у вайбері та телеграмі. Відповідайте на тести, заробляйте бонусні 2 бали!  

*** Інформація оновлюється щодня.

*** Консультації з української мови та літератури відбуваються щодня з 9.00 до 12.00 через вайбер/телеграм/месенджер/електронну пошту. 

*** Виконані завдання надсилаються у визначений термін (у листах-інструктажах указано термін виконання) на електронну пошту alisaba1075@gmail.com або у вайбері/телеграмі/месенджері.

*** Консультації та аналіз виконаних завдань проводяться індивідуально за кожним із кейсів. 

      Друзі, якщо у вас виникають певні питання, ви потребуєте додаткового пояснення  матеріалу, пишіть у бесіді класу, я з радістю підготую необхідний матеріал, і ми разом зробимо складні питання легкими, розберемо їх.

     Дякую за активність у групах, за активну співпрацю)))
З повагою до кожного з вас) Бережіть себе і свої родини)


Немає коментарів:

Дописати коментар